ANTIFA-natics 7

Όσο υπάρχουν ανεγκέφαλοι σ'αυτόν τον πλανήτη που εκμεταλλεύονται την μεγαλύτερή μας αγάπη για να προπαγανδίζουν την μισάνθρωπη ιδεοληψία τους θα μας βρίσκουν πάντα απέναντι τους...αντι-FANATICS







Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ Ο ΙΒΑΝ


Πρωταθλητής Ελλάδας για 24η φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός που νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό. Ένταση και ρίψη βίδων στου Ρέντη!


Tην παράσταση φυσικά έκλεψε ο MVP του πρωταθλήματος, Ιβάν Μίλκοβιτς που μετά το μονό μπλοκ του στον Γκιγιόμ Σαμικά που έδωσε τον 25ο πόντο στο τέταρτο σετ και χάρη στον οποίο ο Ολυμπιακός εξασφάλισε τον τίτλο, έτρεξε και σκαρφάλωσε στην κερκίδα, αγκάλιασε τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Γιάννη Συγγελίδη και όποιον άλλο βρήκε μπροστά του! Ένας τυχερός θα πάρει σπίτι του τη φανέλα με το Νο14!

Με καθυστέρηση λοιπόν 24 ωρών οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν στην τέταρτη νίκη επί του Παναθηναϊκού και διατήρησαν τον τίτλο που είχαν κατακτήσει πέρυσι, κάνοντας πάλι break στον "αιώνιο" αντίπαλο.

Μόλις 1.000 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο κλειστό του Ρέντη μετά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που πήραν η αστυνομία και η διοργανώτρια αρχή. Κι αυτοί δεν... κάθισαν ήσυχα, καθώς ορισμένοι εξ αυτών πέταξαν βίδες (!), τρεις συγκεκριμένα, στον αγωνιστικό χώρο.

Οι διαιτητές έκαναν συστάσεις, αλλά όταν έπεσε η τρίτη βίδα στο τρίτο σετ κι ενώ το σκορ ήταν 22-15, οι διαιτητές και οι επόπτες έφυγαν για τα αποδυτήρια. Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, Θόδωρος Λιακόπουλος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και διέταξε τους παίκτες της ομάδας του να εγκαταλείψουν το παιχνίδι.

O Hλίας Λάππας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Ο διεθνής ακραίος "τιμωρήθηκε" για την ενέργεια του Πάβελ Ζαγκούμνι, που νευριασμένος πέταξε ένα μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο. Διαμαρτυρήθηκε ο Λάππας, αλλά δίκιο δεν βρήκε. Μετά από διακοπή επτά λεπτών συνεχίστηκε κανονικά ο αγώνας.

Στο καθαρά... αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός με άριστα στημένο μπλοκ προηγήθηκε 5-1 στο πρώτο σετ. Μεγάλος πρωταγωνιστής του 4ου τελικού ήταν ο Δημήτρης Τζούριτς που βρισκόταν παντού, σε μπλοκ και επίθεση. Οι "ερυθρόλευκοι" σταθεροποίησαν τη διαφορά στους τέσσερις πόντους πριν ο Όλι Κούναρι πάρει μπλοκ άουτ (23-18). Με χαμένο σερβίς του Σμαραγδή ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρώτο σετ (25-20) σε 23 λεπτά.

Κι αν ο Παναθηναϊκός δεν... βρισκόταν στο κλειστό του Ρέντη στο πρώτο σετ, φώναξε παρών στο δεύτερο. Πόντο πόντο πήγαινε το δεύτερο σετ με τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ να συνεχίζει τραυματίας και τον Γκιγιόμ Σαμικά να παίρνει τα πάνω του στην επίθεση. Ο Σιμόν Τίσερ που... ζήλεψε το επιθετικό κρεσέντο των συμπαικτών του, διαμόρφωσε το 18-13 με ατομικό μπλοκ στον Σαμικά. Στη συνέχεια έγινε η διακοπή και όταν επανεκκίνησε ο τελικός, οι "ερυθρόλευκοι" με μπλοκ άουτ του Μίλκοβιτς, προηγήθηκε με 2-0 (25-18).

Στο τρίτο σετ ο Αγκάμεζ φώναξε παρών και ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 15-10. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε, αλλά μία αμφισβητούμενη φάση με πρωταγωνιστή τον Μίλκοβιτς, προκάλεσε τη διαμαρτυρία του Πάβελ Ζαγκούμνι και την κίτρινη κάρτα στον Πολωνό πασαδόρο. Ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 2-1 (25-22).

Στο τέταρτο σετ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 5-1. Ο Αγκάμεζ ισοφάρισε σε 7-7. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν... μαζί στο σκορ μέχρι το 15-15. Ορισμένα λάθη του Παναθηναϊκού διευκόλυναν την αποστολή του Ολυμπιακού που με το ατομικό μπλοκ του Μίλκοβιτς στον Σαμικά, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 25-17 και διατήρησαν τον τίτλο του πρωταθλητή.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΑΓΟΥΑΔΑΚΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου