ANTIFA-natics 7

Όσο υπάρχουν ανεγκέφαλοι σ'αυτόν τον πλανήτη που εκμεταλλεύονται την μεγαλύτερή μας αγάπη για να προπαγανδίζουν την μισάνθρωπη ιδεοληψία τους θα μας βρίσκουν πάντα απέναντι τους...αντι-FANATICS







Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!


Νωθρός χωρίς τσαμπουκά και θέληση ο Ολυμπιακός χτες κατόρθωσε να χάσει από μια μετριότατη ομάδα η οποία έδειξε μεγαλύτερο ζήλο για τη νίκη.

Αλλά κύριοι και κυρίες αυτά έχει το μοντέρνο ποδόσφαιρο βλέπετε.Παίχτες-μισθοφόρους χωρίς κανένα ενδιαφέρον για την ομάδα με μόνο μέλημα το πως θα καταβροχθίσουν τα λεφτά του εκάστοτε μεγαλοκαρχαρία.Βέβαια ερχόμενοι στο Ελλαδιστάν συνειδητοποιούν ότι οι ίδιοι έχουν άλλοθι για τα πάντα και ότι ο προπονητής θα είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος της διοίκησης.
Έτσι η αχαριστία και η αδιαφορία τους μεγαλώνουν πάραυτα και οδηγούμαστε σε τραγελαφικές καταστάσεις σαν αυτές που ζήσαμε χτες.

Η ομάδα σαν σωματείο δεν έχασε τίποτα ουσιαστικό(ούτε το Europa θα κατακτούσαμε,ούτε του μαρινάκη θα του λείψουν τα 4-5 μύρρια που θα τσέπωνε.)
Έχασε όμως την πίστη και το όραμα που είχαν αποκτήσει οι οπαδοί και ένα πολύ αξιόλογο προπονητή.

Χάνοντας αυτά τα δύο βυθιζόμαστε ακόμα πιο πολύ στην ελληνική μιζέρια και πηγαίνουμε,όχι ένα,αλλά πολλά βήματα πίσω.Δηλαδή τι περισσότερο έχει ο μεσσίας Βαλβέρδε από τον Λίνεν ?
Να σας πούμε εμείς...ΤΙΠΟΤΑ!Ο ένας παρέλαβε μια στρωμένη ομάδα που είχε φτάσει στους 16 του τσουλου με μια-δυο απώλειες στο έμψυχο δυναμικό και κατάφερε να την αφήσει εκτός τσουλου και να παίξει ωραία μπαλίτσα σε 4 ματς μέσα στην σαιζόν! Μπράβο τρομερός...

Ο άλλος παρέλαβε το μεγαλύτερο σκορποχώρι που είχε ο θρύλος την τελευταία 15-20ετία με καμία 10αρια απώλειες χωρίς παίκτες για προετοιμασία,χωρίς καμία ιδιαίτερη στήριξη από τον κόσμο και την διοίκηση και με την υποχρέωση να βάλει τους μισθοφόρους τεμπελχανάδες στους ομίλους του Europa σε 20 μέρες άντε 1 μήνα.Τον μπακάλη της γειτονίας,τον μουρίνιο ή ακόμα και τον (θεό) να είχαμε στην τεχνική ηγεσία δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερα αποτελέσματα σε τέτοιο χρονικό διάστημα.Το πολύ πολύ να είχε χειρότερα(ήττα μέσα στο ναό από την μακάμπι)

Γιατί άλλωστε ο ολυμπιακάρας βαλβέρδε δεν αποδέχτηκε την πρόταση όταν είδε τη μπουρδέλο θα παρελάμβανε?

Δυστυχώς όμως,το ελλαδιστάν δεν θα αποκτήσει παιδεία ΟΥΤΕ ΚΑΝ στο ποδόσφαιρο.Γιατί όταν αντιδράμε σαν ουρακοτάγκοι στην πρώτη στραβή (καλή ώρα σαν τον μαρινάκη και τους 200 ultras! που πήγανε να αποδοκιμάσουν την ομάδα μεσ΄τα άγρια χαράματα) και δεν έχουμε μάθει τι σημαίνει η λέξη υπομονή δεν πρόκειται να κάνουμε ποτέ βήμα προόδου όσα χρόνια και αν περάσουν.

Δεν θα κάτσουμε να χαλάσουμε τις καρδιές μας καλοκαιρίατικο που το μαγαζάκι του μαρινάκη έκανε μια ατασθαλία(έχουμε θέματα που είναι πολύ πιο χρήσιμα)και θα δεχτούμε και την καζούρα από τους δευτεροτρίτους που βγήκαν όλοι μαζί από τις τρύπες τους.

Καλά να περνάτε και όλοι κοντά στην ομάδα τώρα στα δύσκολα...


Υ.Γ αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιοκάφροι τα καταφέρατε πάλι....


10 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ.ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ FANATICS.ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ *ΑΜΑ ΤΑ *ΟΥΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλαράκι, καλά ολ'αυτά που λες ΑΛΛΑ... antifa και St.Pauli και Delije ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!! Κάπου τα έχεις μπερδέψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπαρχουν μονο σιστες στον Ερυθρο,ψαχτο.Αλλα δυστυχως αυτους με τους οποιους εχουμε επαφη οι περισσοτεροι ειναι σιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει οργανωμένο group antifa στον Ερυθρό Αστέρα; Εκτός κι αν μιλάς για άτομα σκόρπια στην κερκίδα. Τέλος πάντων, ας τελειώσουμε τα δικά μας ασπόνδυλα πρώτα...;)

    Υ.Γ www.fcstpauli.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαγκες καλη η κουβεντουλα στα blocks αλλα μηπως ηρθε η ωρα για κοινη δραση εναντια στους σιστες; Νομιζω για αρχη μια συναντηση-συζητηση των antifa ολυμπιακων ειναι μια καλη ιδεα. Δεν γινεται αλλιως μαγκες. Μονο αν οργανωθουμε εμεις θα ξεβρωμισει το γηπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ελλαδα Τουρκια, Αλβανια εχθροι ειναι οι τραπεζες και τα υπουργεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ & ΒΙΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΞΩ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ..
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ..
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή