ANTIFA-natics 7

Όσο υπάρχουν ανεγκέφαλοι σ'αυτόν τον πλανήτη που εκμεταλλεύονται την μεγαλύτερή μας αγάπη για να προπαγανδίζουν την μισάνθρωπη ιδεοληψία τους θα μας βρίσκουν πάντα απέναντι τους...αντι-FANATICS







Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ

[...] Αριστερός, αντικομφορμιστής, ασυμβίβαστος, αμετανόητος [...]

[...] Εξαιρετικός αριστερός εξτρέμ, μακρύ μαλλί, παχειές φαβορίτες, μούσι α-λά “Λένιν”, ευέλικτη ντρίπλα, εκπληκτική ταχύτητα, σωστός “τρόμος” γιά την αντίπαλη άμυνα. Προσωνύμιο: “Ο Επαναστάτης”. Σήμα κατετεθέν: η γλώσσα έξω από το στόμα, κάθε φορά που ταλαιπωρούσε με τις επινοήσεις του τον αγωνιστικό αντίπαλο.

Δεν έπαιξε ποτέ στην Εθνική Γερμανίας. Ο καθένας κατανοεί τους λόγους… Το κομματικό όργανο του Βαυαρικού υπερσυντηρητικού CSU είχε κάποτε κατηγορήσει τον ακροαριστερό μπαλλαδόρο γιά κομμουνιστική προπαγάνδα στα γήπεδα.[...]

[...] Στις 14 Αυγούστου 1981 η κάμερα της Γερμανικής τηλεόρασης μεταδίδει εικόνες που σοκάρουν: Ο Νόρμπερτ Ζίγκμαν, αμυντικός της Βέρτνερ Βρέμης κάνει αντιαθλητικό, βρώμικο φάουλ στον Λίνεν σκίζοντας με τις τάπες των παπουτσιών το μηρό του σε μήκος 20 εκατοστών. Ο άσσος της Μπορούσια σφαδάζει στο χορτάρι, καταλήγει στο νοσοκομείο όπου του γίνονται 27 ράμματα κι επί μέρες το αποκρουστικό θέαμα του ανοιγμένου μηρού μονοπωλεί τον Αθλητικό Γερμανικό Τύπο. Θέμα συζήτησης γίνεται επίσης η καταγγελία του: ότι ο προπονητής της Βέντερ ήταν ο ηθικός αυτουργός του σοβαρού τραυματισμού του διότι “παρακίνησε” τον παίκτη του να τον “τελειώσει”. Ο Λίνεν μάλιστα του υποβάλλει μήνυση. Προπονητής της Βέντερ ήταν ο “γνωστός” μας ‘Οττο Ρεχάγκελ. [...]

Ο... πολιτικός προπονητής!

Οι συστάσεις πολλές φορές περιττεύουν. Ποιος είναι, πού μεγάλωσε, τι έκανε ως ποδοσφαιριστής, πώς έγινε προπονητής και πού σταδιοδρόμησε...; Ερωτήσεις που συνήθως έχουν απαντηθεί ξανά και ξανά. Ο Έβαλντ Λίνεν υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ξεχωριστός χαρακτήρας και ασυμβίβαστος προπονητής. Εκεί αξίζει να σταθούμε, διότι αυτά τα στοιχεία τον ακολούθησαν στην Ελλάδα. Πάντα κουβαλάμε το παρελθόν μαζί μας, συνήθως ο κάθε άνθρωπος είναι το παρελθόν του και ο Γερμανός με τις αριστερές καταβολές είχε τις περιπέτειές του να τον ακολουθούν.

«Το ποδόσφαιρο ήταν πάντα μέρος της ζωή μου. Να σας πω την αλήθεια, όμως, δεν σκεφτόμουν να γίνω προπονητής. Ήθελα να γίνω πολιτικός ή δάσκαλος», είχε πει σε μια από τις πρώτες του συνεντεύξεις στην Ελλάδα, στην οποία εξήρε το κλίμα και τις ομορφιές στη χώρα μας. Ένας άνθρωπος φιλοσοφημένος και εξαιρετικά διαβασμένος, δεν μπορούσε παρά να νιώθει πρόκληση μπροστά στην ιστορία της χώρας μας και την κουλτούρα που περίμενε να συναντήσει. Έστω κι αν η καθημερινότητα και η ζωή στην Αθήνα μερικές φορές δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο και προτάσσει μια κουλτούρα που δεν τιμά τους προγόνους μας.

Τα μακριά του μαλλιά και το μουστάκι ήταν σήματα κατατεθέν τα χρόνια που έπαιζε ποδόσφαιρο. Δεν είχε κρύψει τις αριστερές του πεποιθήσεις, γεγονός που βάσει των φημών εκείνης της εποχής τού είχε στοιχίσει την πρόσκληση στην Εθνική Γερμανίας. Είχε έντονη δραστηριότητα στο Κίνημα Ειρήνης στο παρελθόν και τη δεκαετία του '80 συμμετείχε στην οργάνωση «Peace List», με την οποία ήταν υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του 1984. Η έντονη πολιτική σκέψη του αποδιδόταν και σε απλές στιγμές της ζωής του. Χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο μετά από έναν αγώνα της Αρμίνια όταν και φίλαθλοι τον πλησίασαν για ένα αυτόγραφο. «Η υπογραφή μου δεν είναι μεγαλύτερης αξίας από την δική σας», τους είπε και αντί για αυτόγραφα τους μοίρασε κάρτες μ' αυτή τη φράση.

Χρόνια μετά και μιλώντας σε ελληνικό μέσο, ο Έβαλντ Λίνεν στάθηκε σε όσα επηρέαζαν τότε την καριέρα του και τη ζωή του. «Δεν έκρυψα ποτέ τις δημοκρατικές και κοινωνικές μου θέσεις. Θα τις χαρακτήριζα ριζοσπαστικές. Θυμάμαι όταν αγωνιζόμουν στην Γκλαντμπαχ ένας πολιτικός από το Μόναχο μου έλεγε να κοιτάω το ποδόσφαιρο και να αφήσω τα πολιτικά. Ναι, κάποιες φορές είχα πρόβλημα. Μια χρονιά, όταν αγωνιζόμουν στην Γκλαντμπαχ, στη πόλη υπήρχε ένας κομμουνιστής δάσκαλος. Κάποιοι ήθελαν να τον διώξουν από τη δουλειά τους λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων. Τότε εγώ μάζεψα υπογραφές ενάντια σε αυτή την απόφαση. Θυμάμαι υπέγραψαν αρκετοί συμπαίκτες μου. ».

Το «στίγμα» τον ακολούθησε και ως προπονητή. Το σύντομο πέρασμά του από την Τενερίφη το 2002 είναι ένα από τα παραδείγματα, όπου οι πολιτικές του ιδέες θα αποτελούσαν εμπόδιο για την καριέρα του. Η αλλαγή στον προεδρικό θώκο του συλλόγου και ο ακροδεξιών ιδεών Βίκτορ Πέρεθ Ντε Ασάνιο θα αποτελούσε την αιτία να χάσει ο Έβαλντ Λίνεν τη δουλειά του στην Ισπανία. «Ο Λίνεν δεν πρέπει να κοιμάται καλά», ήταν το πρώτο που είπε ο νέος πρόεδρος και τον έδιωξε δύο εβδομάδες αργότερα. Ο Γερμανός τεχνικός που είχε δουλέψει στην ισπανική ομάδα και ως βοηθός του Γιουπ Χάινκες τη σεζόν 1994-95 έβλεπε το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει να διακόπτεται πρόωρα, μόλις στο εξάμηνο. Έκανε αγωγή και κέρδισε αποζημίωση 503.000 ευρώ!

Ολοι οι αντιφασιστες και προοδευτικοι οπαδοι του Ολυμπιακου ευχομαστε να πετυχεις γιατι το αξιζεις.Εισαι ενας απο τους ελαχιστους που πηγαν κοντρα στο συγχρονο ποδοσφαιρο,στη lifestyle κουλτουρα και εναντιωθηκαν στα φασιστικα μιασματα.


Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!


Ρε μάγκες τι είναι αυτο το κωλόπραγμα στο μουντιαλ φέτος?

Ναι,στις "βουβουζέλες" αναφέρομαι!

Ειλικρίνα καταστρέφουν όλη την διοργάνωση(με την οποία είμαστε κάθετα αντίθετοι αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα).

Είναι απίστευτα ενοχλητικές και είναι αδύνατο να παρακολουθήσεις τον αγώνα με το volume ψηλά.

Επιπλέον,υπερκαλύπτουν τις όποιες προσπάθειες των φιλάθλων να ενισχύσουν την ομάδα τους και το μόνο που καταφέρνουν είναι να σπάνε τα νεύρα των παικτών και όποιων αποπειραθούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Αλλά στις μέρες μας τα πάντα θυσιάζονται στο βωμό της κονόμας και του εύκολου κέρδους.

Διότι οι κινέζικες εταιρείες που τις προωθήσανε κέρδισαν εκκατομμύρια δολλάρια και θα συνεχίζουν ακατάπαυστα για τον υπόλοιπο μήνα!

Τέλος παντων,δεν θα σκάσουμε κιόλας απλά προμηθευτείτε ένα ζευγάρι ωτοασπίδες,μπιρίτσες και προσπαθήστε να το απολαύσετε.
BAN THE VUVUZELA : http://banthevuvuzela.blogspot.com/
FUCK MODERN FOOTBALL

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ...
















ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ...RED TERRORISTS -7-

ΘΡΥΛΟΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...


Κάναμε την ριζούπολη να μοιάζει μ'έκκλησία!

Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε..?Την Κυριακή το βράδυ δείξαμε ότι κανένας δεν θα σπιλώσει το όνομα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και όσο κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν θα ακούνε ΠΕΙΡΑΙΑΣ και θα τρέμει το φιλοκάρδι τους.
Άκουσα πολλούς δήθεν ''φιλάθλους'' να κατακρίνουνε τα συμβάντα του ΣΕΦ και θα ήθελα να τους ρωτίσω κάτι...
Εσείς ρε πολιτισμένοι όταν νιώθετε ότι αδικείστε καταφωρα και σας στερούν αυτο που δικαιούστε τι στο ΔΙΑΛΟ κάνετε?
Να σας πω εγώ,ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ γιατί είστε φλώροι,άβουλοι και συμβιβάζεστε με ότι σας σερβίρουν!Γι'αύτο έχουμε καταντήσει να μας γαμάνε την ζωή και να μένουμε αμέτοχοι κατεβάζοντας τα παντελόνια και απλά να περιμένουμε...
Ε,όχι ΕΜΕΙΣ δεν είμασταν, δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ ετσι όπως μας θέλουν...
Δεν θα συμβιβαστούμε με κάμια είδους ανισότητα και αδικία,όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και σε όλες τις πτυχές της ζωής μας... Αν λοιπόν εσείς μας θέλετε αδρανεις και αβουλους μπορώ να σας πω ότι ατυχησατε,ο λαός του θρύλου είναι παρορμητικός,ακόρεστος και απαιτητικός και εσείς δεν έχετε καμία θέση ανάμεσά του...


Πάμε παρακάτω...

Όποιος ήταν γήπεδο θα κατάλαβε οτι ζει σε μια αστυνομοκρατουμενη κοινωνια και τι αποβράσ- ΜΑΤ - α πλήρωνει για να τον προστατεύουν!
Ναι σε εσάς αναφέρομαι παριζάκια σε εσάς...τα κομπλεξικά παιδία της σφαλιάρας που αποφάσισαν να γίνουν ΜΑΤΑΔΕΣ μπας και δουν χαρά στα μπατζάκια τους και χτυπήσουν κανένα αθωο πολιτη.(συνταξιουχο,φοιτητη,εργατη).
Εσείς προκαλείτε την βια και η βια αναπόφευκτα φέρνει βια.
Αν είστε τοοοοσοοο αρχιδάτοι,αντρές και βαρβάτοι ελάτε χώρις την πανοπλία του ''βασιλία αρθούρου'' χώρις τα ληγμένα δακρυγόνα σας και χώρις τα γκλοπ να δούμε ποιοι φοράνε παντελόνια!
Μάγκες με τα δικά μας λεφτά είστε ρε αποβράσ- ΜΑΤ - α ,σας πληρώνουμε για να μας πετάτε μάρμαρα, να μας δηλητηριάζετε και να προκαλείτε χωρίς λόγω και αίτια...
Συνεχίστε λοιπόν να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας απλόχερα στον ελληνικό λαό,κάντε τα γκλοπ σας δονητές και χώστε τα στον κώλο του χρυσοχοίδη και των πράσινων αδερφών σας...
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στα αδέρφια Αγγελόπουλους και να τους παρακαλέσω κάτι...
Αν πραγμάτικα αγαπάτε το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μην τα παρατήσετε τώρα,δίωξτε τον κρυφοβάζελο looser και του χρόνου πάλι όλοι μαζί ενώμενοι να σπάσουμε το πράσινο κατεστημένο!Λυπηθειτε τα τόσα εκατομμύρια που έχετε ξοδέψει και συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο και πείσμα...


Υ.Γ
Διαμάντι μας αφού βγήκες ζωντανό, ΕΥΓΕ τιμάς το είδος σου...Ο ΛΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ,ΒΑΖΕΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ BUGS BUNNY!

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ


Το μεγαλύτερο εγκλημα στην συγχρονη ιστορια του ελληνικου μπασκετ διεπραχθη χθες το βραδυ στο λαγοΟΑΚΑ.Οσο και αν προσπαθει να μας πεισει η μπασκετικη δημοσιογραφικη μασονια για την καρδια του πρασινου πρωταθλητη ξερουμε οτι χθες εκλαπη αλλο ενα πρωταθλημα και ενας αλλος ενας τιτλος.Φυσικα κανενας ρουφιανος και αλητης δημοσιογραφος(ουτε καν αυτοι που δηλωνουν Ολυμπιακοι) δεν θα μιλησει για ενα απο τα ειδεχθεστερα εγκληματα του ελληνικου μπασκετ αλλα για καρδια πρωταθλητη και για ιδανικο αυτοχειρα και φυσικα θα αγνοησουν τα βηματα του Γιασιγκεβισιους στην τελευταια φαση του 3ου δεκαλεπτου,την κατοχη της μπαλας στον βαζελο απο το ποδι του διαμαντιδη,τον μη καταλογισμο του αντιαθλητικου στον Πεκοβιτς που θα εφταναν την διαφορα στο +18 στο τελος του τριτου δεκαλεπτου.Ουτε φυσικα θα αναφερθουν στα τουλαχιστον 3 φαουλ που γινονταν στην αρχη καθε επιθεσης του Ολυμπιακου στο 4ο δεκαλεπτο(αυτο λεγεται σκληρη αμυνα),ουτε για τα δεκαδες κινητα σκριν,ουτε για το κανονικο διωξιμο του Τσιλντρες,ουτε για το επιθετικο φαουλ του Μπατιστ που δινεται γκολ-φαουλ και ταυτοχρονα αποβάλλεται ο Μιλος,ουτε για το κοψιμο του Μπατιστ με την μπαλα στην καθοδο που κακως δεν μετραει,ουτε για τα ανυπαρκτα αντιαθλητικα φαουλ στο τελος.
Η μπασκετικη δημοσιογραφικη μασονια και το σαπιο συστημα του ελληνικου μπασκετ θα δωσουν τον τιτλο για αλλη μια χρονια στην ομαδα που ντροπιαζει το αθλημα αυτο.
Αυτοι ειναι οι ηθικοι αυτουργοι της βιας,αυτα τα καθαρματα που παριστανουν οτι ενδιαφερονται για το καλο του ελληνικου μπασκετ.
Υ.Γ.1 Σκουντη μην κατεβεις γιατι θα θυμηθεις μερες 73-74
Υ.Γ.2 Ομπραντοβιτς παιδερα,μεθυστακα και ρουφιανε φυσικα και δεν ειμαστε ιδιοι.Δεν εχουμε καμια σχεση με αστικα αποβρασματα σαν και εσενα.
Υ.Γ.3 Αγγελοπουλοι ειστε Ολυμπιακοι και αγαπατε την ομαδα.Καντε επιτελους αυτο που πρεπει.
Υ.Γ.4 Κλειζα και Μπουρουση σπαστε κεφαλια των γκρι και οχι φωτιστικα και τζαμαριες
Υ.Γ.5 <<Καλο παιδι του ελληνικου μπασκετ>> Διαμαντιδη απεδειξες οτι εισαι μια κομπλεξικη αδερφαρα.
Υ.Γ. 6 Γιαννακη υπαρχουν και ταϊμ αουτ στο μπασκετ
Υ.Γ. 7 Κανενας ρουφιανος δημοσιογραφος δεν μιλησε για τα λεϊζερ και τα αντικειμενα.Μονο για το ΣΕΦ κανουν λογο για τρομοκρατια.Ας φανουμε λοιπον ανταξιοι της κριτικης τους

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010